Proverka.eu вече си има блог.

Здравейте, с радост искам да ви съобщя че Proverka.eu разширява своята дейност със стартирането на блог.
Всъщност вие в момента четете първия му пост . 🙂

За блога.
В блога възнамерявам да пиша полезни статии, на теми свързани с проверка по интернет, на различни неща от заобикалящия ни свят. Вярвам че статиите в блогът ще бъдат полезни за хората, които ценят времето си и не обичат да го губят в пътуване и по опашки, за да направят най-обикновени проверки на неща от тяхното ежедневие.

Знаете ли че?
Вече не е нужно да загубите часове за да отидете до общината и да се редите на опашки, за да проверите задълженията си за местни данъци и такси, или не е необходимо да ходите до НОИ за да проверите здравните си осигуровки, всички тези проверки и още много други, може да направите онлайн (по интернет), без да губите от ценното си време.

Точно на тези полезни теми, смятам да пиша статии в блога, който четете в този момент. Освен това, тук смятам да пиша статии на тематика свързана с енергийната ефективност. Как да намаляваме разходите си за ток, парно, вода и още много други. Тук ще намерите, съвети и препоръки за намаляване на сметките ви за консумативи.

Актуални теми.
Не на последно място смятам да пиша актуални статии, свързани с категориите на сайта Proverka.eu, например в следващата статия смятам да пиша за предстоящото отчитане на топломерите и водомерите от фирмите за топлинно счетоводство. Друга актуална тема, са предстоящите летни ремонти на пътната мрежа в София, и промяната в маршрута на градския транспорт.

Заключение.
Както вече вероятно сте разбрали от написаното до тук, в този блог възнамерявам да предоставям на читателите му полезна, актуална информация, на теми засягащи пряко нашия живот и ежедневие.
Вярвам че споделената от мен информацията която ще намерите тук, значително ще помогне за подобряване и улесняване на живота ви. 🙂