banner adds

Посредством линка “Gmail Поща от Google” който може да видите по-горе, вие ще отворите началната страница на Gmail Поща от където може да проверявате вашите електронни писма.


Какво представлява Gmail ?

Gmeil представлява безплатна електронна поща предоставяна от Google. Подобни на нея са: любимата на цяла България ABV Поща, Yahoo Mail и други.


Какво предлага Gmail ?

Поддържани езици: Важно е да се отбележи че пощата на Google поддържа български език. Тоест всички менюта са на български и няма да имате никакви затруднения при работа с нея.


Пространство за вашите писма: Като потребител на Gmeil, вие може да се възползвате от 10GB пространство за вашите електронни писма. Това накратко означава че с години няма да ви се налага да триете mail от вашата електронна поща.


Безплатна поддръжка на SMTP и POP3 протокол: За незапознатите това са протоколи посредством които с помощта на mail клиенти, като например Outlook Express, Mozilla Thunderbird и други, може да проверявате наведнъж вашите електронни пощи. Без да се налага всеки път да губите време с отварянето им една по една.


Поддръжка на мобилни устройства: Gmail предлага изключително добра интеграция с мобилни устройства, като например мобилни телефони, таблети, смартфони и др.


Удобен интерфейс: Gmail разполага с много удобен интерфейс с който може да се свикне само за няколко минути. Всичко е опростено до краен предел, така че всеки нов потребител да може лесно да се ориентира.


Защита на пощата: Google са се погрижили да защитят вашата електронна пощенска кутия с изключителна добре развита система за защита.
Освен това системата им позволява да възстановите забравена парола, посредством mail адрес и мобилен номер за възстановяване.
Това е изключително полезна услуга на компанията, която може да ви спести куп неприятности.


Антиспам защита: От Гугъл са се погрижили пощата ви при тях, да разполага с изключително добри антиспам защитни филтри, които да ви предпазват от нежелани писма.


Екстри: Посредством Gmeil пощата си, вие може да водите видео разговор с приятели (подобно на Skype).
Със създаването на поща в Гугъл, ще бъдете поканени да се присъедините към Google+ (социална мрежа) където да комуникирате с приятели, колеги и клиенти от цял свят.
Посредством регистрационните ви данни в Gmeil (емайл адрес и парола), вие може да се възползвате от множеството услуги които Google предлага. Като например профил в YouTube, Гугъл Календар и други.


Това накратко беше представянето на най-добрата (според личното ми мнение) електронна поща в света.

Update cookies preferences