banner adds

Посредством линка “ABV.BG начална страница”, вие ще попаднете в сайта abv.bg, от където можете да проверите вашата електронна поща.
Ако кликнете върху препратката “Гювеч начална страница”, вие ще бъдете пренасочени към сайта “Гювеч”, който представлява сайт указател на българските сайтове.


Любопитна информация за ABV.BG

Сайта abv.bg е най-използваната поща в България, тя е безспорен лидер в нашата страна с над три милиона и половина активни акаунта.
Тази своя популярност АБВ дължи благодарение на това, че тя е безплатна и предоставя голям набор от екстри и услуги на своите потребители.


Какво предлага ABV ?

Екстрите от които може да се възползвате използвайки mail abv са: Пространство от 10 GB за вашите писма и друг вид файлове.
Достъп до вашата Abv.bg поща от мобилни устройства, посредством мобилна версия на сайта.
Възможност за прикачване на файлове до 25 MB към вашите писма.
Безплатна поддръжка на POP3 и SMTP протоколи, тоест без никакви проблеми можете да използвате mail клиенти като Mozilla Thunderbird, Outlook Express и др.
Сайта abv разполага и с филтри за нежелани писма, както и с още много други полезни екстри, които я правят предпочитана от над 3 милиона потребители.


Добро потребителско преживяване в АБВ поща.

Успехът на АБВ поща се дължи не на последно място на добрия дизайн и структура на сайта, които предоставят страхотно потребителско преживяване за неговите потребители.
Добър пример за това са наскоро направените промени в сайта abv.bg, които промениха неговата начална страница, правейки я по-изчистена и бърза.
Интерфейса на abv mail от край време е изчистен, което го прави лесен за употреба и съответно предпочитан от потребителите.


Това накратко беше представянето на най-използваната електронна поща в България.
Надявам се страницата да ви е от полза, благодаря на всички които подкрепиха нашия сайт, посредством социалните бутони в него.

Update cookies preferences