banner adds

Посредством линковете по-горе, може да направите проверка на местни данъци и такси към съответните градове.


Списък на градовете при които може да се направи проверка на данъци по интернет.

Посредством по-горните линкове, може да проверите данъчните си задължения за София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Русе и Пазарджик.


Как да проверим данъчните си задължения по интернет ?

За да направите проверка на местни данъци и такси в повечето случаи ще се нуждаете единствено от ЕГН на лицето, на което искате да проверите данъчните задължения.

В някой частни случаи, може да се нуждаете и от "клиентски идентификационен номер" или други данни, за да може да използвате електронните услуги, за проверка на данъчни задължения.

Съветвам ви да посетите сайтовете на конкретните общини, за по-подробна информация по този въпрос.


Как да направим проверка на местни данъци и такси София ?

Бих искал да ви зарадвам, че най-после Столичната община дава възможност на гражданите, да проверяват данъчните си задължения по електронен път, посредством услугата "Проверка на местни данъци и такси".

За да направите справка за дължими данъци и такси, се нуждаете единствено от ЕГН на лицето за което искате да направите справка за данъчни задължения.

Следва да влезнете в сайта на Столична община, посредством този линк кликни тук.

Пред вас ще се отвори страницата за проверка на местни данъци и такси.
Кликнете върху прозорчето озаглавено "Електронна справка за дължими данъци и такси".

Ако отваряте тази страница за първи път, най-вероятно пред вас ще се отвори съобщение, което ви предупреждава относно сертификата за сигурност на страницата. За да можете да направите проверка на данъчните си задължения, трябва да се съгласите с отварянето на страницата.

Пред вас следва да се отвори нова страница, в която трябва да изберете район, за който искате да направите справка за дължими данъци и такси - кликнете върху него.

За пореден път ще се зареди нова страница, в поленцето срещу надписа "Въведете ЕГН / БУЛСТАТ / ЛНЧ" трябва да въведете, както и сами се досещате ЕГН, БУЛСТАТ или ЛНЧ.

Срещу поленцето озаглавено "Въведете текста от изображението", съответно въведете текста от изображението по-долу.

Сега остава само да натиснете бутона "Търсене", пред вас ще се отвори страница със справка, за дължимите ви местни данъци и такси за град София.

Надявам се информацията да ви е била полезна, ако е било така ви благодаря че гласувахте за нас в социалните мрежи, посредством бутоните в сайта.

Update cookies preferences