banner adds

За да проверите сметката си за електричество към Energo-pro - EON трябва да знаете какъв е клиентския ви номер.
Той може да бъде открит върху вашата фактура или касов бон.
Ако знаете клиентския си номер към ЕНЕРГО-ПРО - ЕОН кликнете върху картинката отдолу.

eon energo-pro

За да направите справка на сметката си за ток към Energo-pro - EON, кликнете върху картинката по-горе на която пише "Energo-pro EON проверка на сметка".

Друг вариант за проверка на сметка към въпросната компания е да се обадите на 0700-16-161 от където може да научите повече информация относно вашите сметки за ток.


Energo-pro е новия собственик на EON България.

Чешката компания Energo-pro закупи енергийния бизнес на EON в България.
От началото на юли месец 2012 година ЕНЕРГО-ПРО е новата електроразпределителна компания, която доставя електричество в Североизточна България.


Как да проверим сметката си за ток към Energo-pro (стария EON).

Съществуват няколко варианта, чрез които може да проверите вашите сметки за електричество.

На първо място трябва да разполагате с вашия десет цифрения клиентски номер, който може да бъде открит върху фактурите и касовите бележки издадени от Енерго про.

За да проверите задълженията си за електричество към ЕОН - Energo-pro по интернет, трябва да влезнете в техния фирмен сайт в страницата за проверка на сметки.

Това най-бързо маже да стане, като кликнете на картинката по-горе, на която пише "ENERGO-PRO EON проверка на сметка кликнете тук".

След като влезнете в страницата за проверка на сметки, ви остава да въведете вашия клиентски номер в съответното поленце и да натиснете бутона "Търси".

Другия вариант за проверка на сметки към Енерго-про е да се обадите на 0700-16-161 от където посредством автоматичното телефонно меню, може да проверите вашата сметка за ток.

Надявам се информацията от тази страница да ви е била от полза.
Моля подкрепете нашия сайт, като използвате социалните бутони в него.