banner adds

За да проверите сметката си за ток към Електрохолд (ЧЕЗ) по интернет, ще се нуждаете от "Клиентски номер".
Въпросния номер може да намерите върху горната част на вашата фактура.
Ако разполагате с клиентски номер, може да проверите сметката си за ток към ЧЕЗ, като кликнете на картинката по-долу:

cez

Чрез картинката малко по-горе озаглавена ЧЕЗ проверка на сметка, вие можете да направите онлайн проверка на сметката си за ток от сайта на CEZ България.

Друг вариант за проверка на сметка за електричество към ЧЕЗ - Електрохолд България е да се обадите на 0700 100 10 от където изпълнявайки инструкциите на автоматизираната телефонна система, може да проверите сметките си за електрическа енергия.


От какво се нуждаем за да проверим сметката си за ток от сайта на ЧЕЗ?

За да може да проверите сметката си за ток от сайта на ЧЕЗ електро, вие трябва да знаете вашият клиентски номер. Той може да бъде открит в горната дясна част на вашата фактура.

За по детайлна проверка на вашата сметка за ток в сайта на ЧЕЗ България, ще се нуждаете от 6 символен оторизационен код. Въпросния код може да откриете най-долу в ляво на вашата фактура за електричество към 4ez.

Посредством него и вашия клиентски номер, вие ще можете детайлно да преглеждате фактурите издадени ви от Electrohold - CEZ, директно в интернет.

Алтернативен вариант за сдобиване с вашия клиентски номер е от страницата на 4ez elektro, в която ще попаднете като кликнете на картинката по-горе. Да въведете в полето "Проверка на клиентски номер", вашите партиден номер или ИТН. След което ще получите клиентския си номер към 4ez.


ЧЕЗ проверка на сметка по телефон

За да направите справка на сметката си за ток към CEZ, трябва да позвъните на 0700 100 10.
След като се свържете успешно, ще се включи автоматично меню, чиито инструкции трябва да изпълните.
За да научите сметката си за ток към 4ez по телефон, ще се нуждаете от вашия клиентски номер, той може да бъде намерен в горната дясна част на вашите стари фактури.

Надявам се информацията която намерихте на тази страница да ви е била полезна.
Ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, посредством социалните бутони намиращи се в него.

Update cookies preferences