banner adds

Посредством линка "Проверка за издадени български документи" вие ще попаднете в сайта на МВР, от където може да направите справка дали е издадена вашата шофьорска книжка, лична карта и други документи.

Чрез линка “Проверка за валидност на документи за самоличност”, вие може да проверите директно от сайта на МВР, валидността на различни лични документи.

Списък на личните документи чиято валидност може да проверите от по-горния линк: лична карта, паспорт, шофьорска книжка, свидетелство за управление на МПС от чужденец и моряшки паспорт за граждани на България.


Защо ни е да проверяваме валидността на лични документи?

Съществуват множество ситуации от нашата действителност в които е добре да проверяваме дали даден документ е валиден.

Например при подписването на договори е добре преди самото подписване, да се уверите че личната карта на човека с който подписвате договор е валидна. Това става възможно чрез услугата проверка за валидност на лична карта, предоставяна в сайта на МВР.
В противен случай договора може да се окаже невалиден, от което да последват множество неблагоприятни последици.

Друг пример при който е добре да проверявате валидността на лични документи е когато наемате хора на работа.

Примерно когато наемате шофьор на работа, би било мъдро да се уверите че шофьорската му книжка е валидна, посредством услугата проверка за валидност на шофьорска книжка, предоставяна от МВР.

За финал бихме искали да благодарим на всички, които подкрепят нашия сайт, посредством социалните бутони в него.

Update cookies preferences