banner adds

Посредством линка малко по-горе, озаглавен "Проверка на сметка за газ към Овергаз", може да проверите сметките си за газ към Овергаз, за градовете Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Нова Загора, Пазарджик, Ямбол, Първомай, Асеновград, Кюстендил и Пещера.

Телефон за информация относно сметките ви за газ към Овегаз:
0700 111 10


Как да проверим сметките си за газ към Овергаз?

Проверката става много бързо и лесно, трябва единствено посредством линка по-горе озаглавен "Проверка на сметка за газ към Овергаз" да влезнете в сайта на Овергаз в секцията му за проверка на природен газ.

Там ще откриете две поленца, едното е озаглавено "Абонатен Номер", в него трябва да въведете абонатният си номер, в другото поле озаглавено "Парола" трябва да въведете паролата си, и да натиснете бутона озаглавен "Вход".
След тази лесна операция, вие ще сте влезнали в системата за проверка на сметка за газ, от където може да проверите сметката си към Овергаз.


Регистриране в сайта на Овергаз, за желаещите да проверяват сметките си за газ по интернет.

За да проверите сметката си за газ, към Овергаз първо трябва да сте се регистрирали в техния сайт.

Регистрацията става много лесно, посредством линка по-горе носещ името "Проверка на сметка за газ към Овергаз" трябва да влезнете в сайта на Овергаз, от там посредством бутона озаглавен "Регистрация" ще попаднете на страницата за регистрация.

На тази страница има три поленца за попълване, озаглавени съответно "Абонатен Номер", "Парола" и "E-Mail", които са задължителни за попълване, ако искате да проверявате сметките си за газ към Овергаз по интернет.

Както вече вероятно сте се досетили в полето озаглавено "Абонатен Номер" трябва да въведете вашия абонатен номер, в полето "Парола" трябва да въведете последните 4 цифри от Булстат или ЕГН на титуляр, за финал в полето "E-Mail" трябва да въведете валиден email.

Последното действие което трябва да предприемете е да натиснете бутона "Регистрирай", след което да следвате инструкциите.

Поздравления вече може да проверите сметката си за газ към Овергаз.

Надявам се информацията да ви е била полезна, ако е било така ви благодаря че гласувахте за нас в социалните мрежи, посредством бутоните в сайта.

Update cookies preferences