banner adds

Посредством линковете по-горе, озаглавени "А1 България проверка на сметка", "Yettel проверка на сметка" и "Vivacom проверка на сметка" може да проверите по интернет сметките си към мобилните оператори.


Полезни телефонни номера, проверка на сметка за GSM.

Освен по интернет, както вероятно знаете може да проверите сметките си за телефон и като позвъните на специален номер, създаден за тази цел.
Различните мобилни оператори, имат различни номера за телефонна справка, относно сметките на техните клиенти.
По-долу може да видите въпросните номера, за проверка на сметка за GSM.


Телефонни номера за проверка на сметка за GSM.


М-тел абонаментни планове проверка на сметка за GSM:
Набирате *88 и натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Глобул абонаментни програми проверка на сметка за GSM:
Набирате 123 и натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Виваком абонаментни програми проверка на сметка за GSM:
Набирате *123# и натискате зелена слушалка, веднага ще получите текстово съобщение в което пише сметката която сте направили и общия сбор на оставащите ви минути към абонаментния план (услугата е безплатна).
Друг вариант за проверка на сметка, е да наберете 123 и да натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Виваком мобилни предплатени услуги, проверка на сметка за GSM:
Набирате *123# и натискате зелена слушалка, веднага ще получите текстово съобщение в което пише оставащите пари по предплатената ви карта и срока на нейната валидност (услугата е безплатна).

За по детайлна информация относно оставащите включените минути към абонаментния ви план, за абонати на Виваком, трябва да разговаряте с оператор. Набирате 123 и натискате зелена слушалка, след като се включи автоматичното меню избирате 1, след това 4 и накрая 2. Съветвам ви просто изпълнявайте инструкциите на автоматичното меню.

Надявам се информацията да ви е била полезна, ако е било така ви благодаря че гласувахте за нас в социалните мрежи, посредством бутоните в сайта.

Update cookies preferences