banner adds

Посредством линковете по-горе може да проверите по интернет фишовете си от тотото.

Фишовете на които може да направите проверка са: Тото 2 6/49, Тото 2 6/42 и Тото 2 5/35.


Как да проверим числата от тотото ?

Проверка на числата от тотото на "Български Спортен Тотализатор" става много лесно, първо трябва от линковете по-горе озаглавени съответно Тото 2 6/49, Тото 2 6/42, Тото 2 5/35 да изберете вида виш, който желаете да проверите.

След като кликнете върху него, ще ви се отвори страницата на "Български Спортен Тотализатор", от която може да направите вашата проверка.

Съветвам се да се уверите че сте избрали правилния фиш, който смятате да проверите.

След като се уверите че всичко е както трябва, остава само да маркирате чрез мишката на компютъра си, числата във виртуалния фиш, който ще се отвори пред вас.

Важно е да обърнете внимавате на това, дали сте избрали правилния тираж, от падащото меню намиращо се под виртуалната бланка.

След като сте се уверите, че сте попълнили коректно всички числа от вашия фиш, остава само да натиснете бутона "Провери".

Следва да се отвори страница от която може да разберете дали сте спечелили.


Как да проверим числата от "Втори ТОТО Шанс" ?

Друг вариант за проверка, дали имате печалба от играта ”Втори ТОТО Шанс” е във виртуалния фиш да въведете номера на фиша си.

ВНИМАНИЕ с въвеждане номера на фиша ви, може да се провери единствено дали сте спечелили в играта ”Втори ТОТО Шанс”.

За по голяма надеждност относно проверката на фиша ви е препоръчително да направите проверка и в най-близкия тото пункт.

Надявам се се сайта да ви е бил полезен, ако е било така ви благодаря че гласувахте за нас в социалните мрежи, посредством бутоните в сайта.

Update cookies preferences