banner adds

Посредством линка озаглавен “Програма на театрите в България”, вие може да проверите каква ще е програмата и постановките на множество театри в България.
Чрез линковете озаглавени “Народен театър Иван Вазов”, “Сатиричен театър Алеко Константинов” и “Младежки театър Николай Бинев”, ще попаднете в официалните сайтове на тези театри, от където може да се запознаете с техните програми и постановки.

Програма на театрите в България

Линка със заглавие “Програма на театрите в България” ще ви отведе в един страхотен сайт, предлагащ изключително лесна проверка на постановките и програмите за голяма част от театрите в България.
Сайта дава възможност само с няколко клика на мишката да разберете какви постановки ще има във вашия град. Тоест не е необходимо да проверявате програмата на всеки един театър поотделно, което представлява голямо удобство, особено ако живеете в голям, град като София например.
Освен това сайта има каталог даващ възможност да се запознаете с любопитна информация за българските актьори, които може да гледате на театралната сцена.


Народен театър Иван Вазов

Програмата на Народният театър може да видите в неговия официален сайт към който има линк по-горе.
Сайта на театъра от скоро има нов дизайн, който предлага изключително интуитивна навигация за неговите посетители. От него може да се информирате за неговата програма, представления и новини свързани с Народен театър Иван Вазов.


Сатиричен театър Алеко Константинов

Сатиричен театър Алеко Константинов разполага с опростено меню в своя сайт от което може много бързо да се ориентирате за неговите постановки, програма, цени на билети и местоположение.
Театърът е един от най-добрите в България в него може да се насладите на невероятни театрални представления. Препоръчвам да го посетите определено ще си изкарате добре.


Младежки театър Николай Бинев

Младежкия театър може да се похвали с добре изглеждащ сайт, разполагащ с удобна хоризонтална навигация от която лесно може да се ориентирате за неговото местоположение, представленията които поставя и програмата на тези представления.

Update cookies preferences