banner adds

Посредством линковете по-горе озаглавени “Междуградски автобуси и влакове – разписания и билети”, “Автобусни междуградски разписания в България – алтернативен вариант”, “Централна Автогара София – разписание” и “Автогара Варна – начална страница”, вие може да проверите разписанията на междуградските автобуси в България.


Няколко съвета:

Въпросните гореизброени сайтове, дават доста точна информация за разписанието на междуградските автобусни превози.
Въпреки това трябва да имате предвид, че са възможни неточности в автобусните разписания.
Причини за това са постоянно настъпващите промени в пътните условия и графиците на пътните превозвачи.


За да избегнете проблеми от това естество е препоръчително да разберете актуалното разписание на автобусите с които смятате да се возите. За тази цел е желателно след като сте си избрали автобусен превозвач, да се свържете с него по телефон, един ден преди вашето заминаване. За да проверите дали няма промени в автобусните разписания.


Разписание на автобуси

Линкът озаглавен “Междуградски автобуси и влакове – разписания и билети”, ще ви отведе в един много добре направен сайт, от който може да проверявате лесно междуградското разписание на автобуси и влакове за цяла България. Както и да се информирате за цените на билетите в различните дестинации. Освен това сайтът дава възможност да проверите бързо и разписанията на международни влакове и автобуси.


Линкът “Автобусни междуградски разписания в България – алтернативен вариант”, представлява друг изчистен сайт за проверка на автобусни разписания, от който лесно може да добиете представа за разписание на автобуси и маршрути по които ще се движите.
Сайта е изключително полезен с това, че дава възможност когато проверявате автобусните разписания, да видите и телефоните за връзка с конкретния автобусен превозвач. Чрез тези телефони, директно бихте могли да проверите дали има някакви промени в разписанията на превозвача.


Линкът със заглавие “Централна Автогара София – разписание”, ще ви отведе в сайта на Автогара София от където бихте могли да получите актуална информация за разписание на автобуси, заминаващи и пристигащи към нея. Допълнителна екстра която предлага сайта е телефон за контакт 0900-210-00 (тарифирането за стандартния план на БТК е 0,58 стотинки на минута).
Сайтът на Централна Автогара София е много добре направен и лесен за използване. При справка за разписанията на автобусните превозвачи, може да разберете освен разписанието на автобусите и цените на билетите за превоз. Това дава възможност да изберете най-изгодната цена за пътуване с автобус от сайта на Централна Автогара София.


Линкът с име “Автогара Варна – начална страница”, ще ви насочи към сайта на Автогара Варна от където може да видите разписание на автобуси заминаващи от въпросната автобусна гара.
Сайта разполага с горещи телефони за информация относно автобусните билети +359 (0) 527-483-49 и автобусните разписания +359 (0) 5275-70-44 .

Ако страницата ви е харесала, не забравяйте да ни окажете подкрепа чрез социалните бутони в нашия сайт.

Update cookies preferences