banner adds

От горните линкове, може да проверите обявите на водещите сайтове за работа в България.


Полезна информация

Чрез линка “Бюра по труда свободни работни места”, бихте могли да проверите свободните работни места във всички бюра по труда, директно от сайта на Агенция по заетостта.

За да бъдете насочени към свободното работно място което сте си харесали, трябва да се обърнете към бюрото по труда където сте се регистрирали.

От сайта на Агенция по заетостта, може да получите информация за това, какви документи ще са ви необходими за да се регистрирате във всяко едно Бюро по труда. Както и на какви критерии трябва да отговаряте за да получавате парично обезщетение, като безработни лица.

В сайтът на Агенция по заетостта, можете да се информирате и за различните програми за заетост и допълнителна квалификация от рода на Старт на кариерата и Аз мога повече.

Отдолу може да видите списък с телефонните номера и адреси на бюрата по труда в най-големите български градове.


Бюра по труда в София, даващи информация за работа в София.

Бюро Сердика - Адрес: ул. Тимок №20. Телефон 02/9311-744.

Бюро по труда София - район Люлин - Адрес: квартал Люлин, намира се в трафопоста близо до блок № 426. Тел: 02/8260-119.

Бюро Изток - Адрес: квартал Младост 4, намира се в административната сграда срещу бл. №465. Телефон за контакт: 02/8766-589.

Бюро по труда София - район Възраждане - Адрес: улица Странджа № 64. Телефонен ноемр за контакт: 02/8329-094.

В гореизброените трудови бюра, може да откриете работа в София, както и информация относно програмите на Агенция по заетостта.


Бюра по труда в Пловдив - работа в Пловдив

Бюро Марица - Адрес: улица Брезовско шосе №142. Телефон 032/967-853.

Бюро по труда Пловдив – район Родопи - Адрес: Булевард Руски №15. Телефон за връзка 032/642-896.

Бюро Пловдив - Адрес: улица Чернишевски №3. Телефон за контакт: 032/649-640.

Освен информация за работа в Пловдив от трудовите бюра в града, бихте могли да се информирате и за различните преквалификационни курсове, организирани от държавата.


Бюро по труда Варна

Адрес: ул. Шипка №10. Телефинен номер: 052/612-862.

Бюрото за трудова заетост се намира близо до подлеза на улица Шипка. В него можете да се информирате относно различните актуални програми за професионална квалификация и заетост.


Бюро по труда Бургас

Адрес: улица Перущица №67. Телефинен номер: 056/813-948.

В бюрото освен за работни места в Бургас, можете да се информирате и за различните стажантски програми, курсове и мерки за заетост, организирани от Агенция по заетостта.

Работното време на всички трудови бюра е от 8:30ч до 17:00ч.


Джобс бг

Посредством линка JOBS BG, може да влезнете в Джобс бг, който е най-големия сайт с обяви за работни места в България.

От него освен възможността да търсите свободни работни места, бихте могли да получите ценна информация за това, как да напишете вашата Автобиография (CV), как да се държите на интервю с работодател, както и да прочетете интересни статии за пазара на труда в България.

Чрез Джобс бг може да търсите и работа в чужбина. В него може да откриете много обяви за работа в Германия, Англия и още няколко десетки страни по света.

Jobs bg дава възможност след регистрация в него, да създадете ваша индивидуална Автобиография (CV), както и различни мотивационни писма с които да кандидатствате пред бъдещите си работодатели.


Останалите сайтове за търсене на работни места от списъкът по-горе, отчасти припокриват обявите на Джобс бг, като разбира се можете да намерите и такива, които не са публикувани там.

Предполагаме, че най-ценни за вас биха били специализираните сайтове, ориентирани към намирането на работни места в специфични геогравски области. Затова и сме дали линкове към няколко сайта, специализирани в търсенето на работа в чужбина, работа в София и други подобни.


Надяваме се информацията от страницата да ви е помогнала. Ще се радваме ако ни подкрепите, посредством социалните бутони в нашия сайт.

Update cookies preferences