banner adds

Посредством линка “Сравняване и покупка на самолетни билети – кликнете тук”, вие ще попаднете на сайт за резервация на самолетни билети от където може бързо да сравните кои са най-изгодните предложения за резервация на самолетен билет.


Няколко полезни съвета които ще ви спестят пари, време и ядове при покупка на самолетни билети.

Ако желаете да закупите евтини самолетни билети е желателно да ги резервирате колкото се може по-рано, преди денят на вашия полет.
Не чакайте до последния момент, ако разбира се не разчитате на слепия късмет и се надявате да закупите самолетния си билет от така наречените оферти last-minute (последната минута).
Както вероятно и сами се досещате въпросния тип оферта, крие опасността, да не успеете да закупите билет за самолета на който желаете да се качите.


За да купите самолетни билети евтино е желателно да ги поръчате, около един месец преди полета на който желаете да се качите.
Също така е препоръчително е да летите през дните от седмицата, когато трафика е най-малък. Това обикновено са дните от вторник до четвъртък включително.

Добре е да имате предвид, че цената на билетите за самолет се влияе в много голяма степен от големите празници и сезоните, когато има най-много пътници.
Например на Коледа е почти невъзможно да намерите евтини самолетни билети, дори да ги потърсите и два месеца преди празника.


Ако желаете да летите наистина евтино, ви препоръчвам да да пътувате с нискотарифни авиолинии (low cost), най-изгодно е платите билета си за самолет около два месеца преди полета. По този начин бихте могли да купите например, самолетни билети до Лондон на цена от около 30 Евро.
Което е няколко пъти по-евтино от нормалния билет за тази дестинация.

Надявам се предоставената информация в тази статия да ви бъде от полза, ще ви бъда благодарен ако подкрепите нашия сайт, използвайки социалните бутони в него.
Благодаря за подкрепата.

Update cookies preferences