Посредством линка озаглавен "Справка за задължение по фиш към МВР" ще попаднете на официалната страница на МВР, от която може да проверите задълженията си по фиш към Министерство на вътрешните работи.


Как да проверим задълженията си по фиш ?

За да проверите задълженията си, или да ги платите по интернет, трябва да знаете: номерът на свидетелството за управление на МПС и ЕГН на човека чиято глоба ще плащате.

Най лесния начин да разберете тези данни, и да ги попълните правилно, е да ги препишете директно от шофьорската книжка на лицето чиято глоба ще плащате.

След като сте попълнили поленцата в официалната страница на Министерство на вътрешните работи, ви остава само да натиснете бутона провери.

Ако всичко е попълнено правилно, ще ви се отвори прозорец с информация за фиша, съдържаща номера на фиша, сумата която дължите, статус дали сте платили конкретния фиш и опция за плащане по електронен път.

Надявам се информацията да ви е била полезна, ако е било така ви благодаря че гласувахте за нас в социалните мрежи, посредством бутоните в сайта.

Станете наши фенове във Facebook